Tuesday, July 31, 2012

Ujian bertalu talu namanya...



Assalamualaikum. haa menjengah lagi laa aku kat ruang kosong aku yg bersawang neh. Okay aku sangat excited nk raya. even dh bluetooth lagu raya ape sume dah. di sebalik semangat raya aku ni, tersemat la pulak kesusahan hati aku nk menghadapi segala jenis test yg banyak lahaii. test jepun, micro, acc, buss math, and so on. itu takpe, tambah lagi dgn assignment yg banyak. Ya Allah, jgn smpai aku balik umah kawin sudah. Haha, gatal. Sibukk sibukk, nk abiskan dip. dlm 2 tahun mmg pack la. ak harap sempat la nk tacap itu ini, catch up ape yg patut. nikmat besar la kalau aku bleh tido sedap satu hari. Tido ak kat sni sggh tak teratur okaii. mmg tak tertanggung la penat pastu bengkak mata neh. dh mcm shrek. en hafiz tak sudah sudah skip kelas pastu nk ganti lagi haa. Aihh, nasib baik comel. Haha. lect je punn. dah kawin pun. dh anak punn. haha ape aku melalut. Oh masa cepatla berlalu. ak nk blik dduk ngn omak. rindu hai kt mak yg comel tu, even kuat bebel tpi sume tu buat aku besar. i mean, matang! haha. mak tak lalu mkn ye makk, nnti ifah balik ye, teman mak ye. Sabar sabar, tak lame, ciumm skit. hihik. rindu rumah. nk ckp homesick tak la sgt tpi rinduu. rindu nk sepak sepak abg, rindu nk bodek abah beli tu beli ni, rindu nk kunci diri dlm blik buat buat merajuk, rindu nk kejut abg abg bgun walau in fact terbalik, rindu nk berebut remote dgn abg. hahh mmg abg jelaa sbb rmai abg. Ak ni pun dh mcm laki dahh. Haha. tak abis lagi, nk smbung lagi skit, rindu nk bonceng skuter biru anis. huhuk lame tak naik. minah tu dah lupa aku kot kan. ape aku melalut haa. kalau nk aku tulis mmg smpai esk tak habis, tapi takpela aku pendekkan smpai sni. ak nk pegi semayang kejap. buat yg wajib. okaii. Kbaiii :*

1 comment:

  1. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

Deyy , cepat comment .